Rij mee met de Classic Stars Tour 2017!

Zondag 23 april 2017

Classic Stars Tour 2017

Zondag 23 april 2017 is DE dag voor de eigenaren van een klassieke Mercedes-Benz. Op deze dag gaat de tweede editie van de Classic Stars Tour rond 11.00u van start op een prachtige locatie in het Groene Hart en eindigt aan het eind van de middag eveneens op een toplocatie: restaurant Den Burgh in Hoofddorp.

De Classic Stars Tour is een initiatief van Cor Millenaar B.V. Mercedes Benz 4x4 (officieel Mercedes-Benz Classic Partner) in samenwerking met Sylt Support en ‘Aalsmeer Roest Niet’. Deelname aan deze unieke rit  is enkel en alleen mogelijk voor de bezitters van een Mercedes-Benz van vóór 1 januari 1987.

Na de start volgt een prachtige route door het Groene Hart van Nederland. De finish van deze mooie route vindt plaats bij restaurant Den Burgh in Hoofddorp waar onder het genot van een drankje en een uitgebreide BBQ volop gelegenheid is om na te praten en de ervaringen van deze dag onderling uit te wisselen.

Programma

  • 11.00u Start Classic Stars Tour op een lokatie in het Groene Hart
  • vanaf ca. 16.00 uur finish bij restaurant Den Burgh in Hoofddorp
  • aansluitend een gezamenlijke BBQ en afsluiting van deze dag

Inschrijven

Deelname aan deze unieke rit is mogelijk met een Mercedes-Benz personenwagen van welke de datum eerste toelating volgens het kentekenbewijs ligt vóór 1 januari 1987. De inschrijfkosten bedragen € 95,00 per auto met 2 personen. Dit bedrag is inclusief:

  • routebeschrijving;
  • herinneringsschild met startnummer;
  • ontvangst met koffie/thee bij de startlocatie;
  • deelname aan de gezamenlijke barbecue voor 2 personen bij restaurant Den Burgh.

Inschrijven? Neem contact op via info@aalsmeerroestniet.nl of bel Cor en vraag naar de mogelijkheden.

Wij ontmoeten u graag bij de start op zondag 23 april 2017!

Volg het laatste nieuws over de Classic Stars Tour op Facebook