ARN routebibliotheek

Rij eens een route uit onze ARN routebibliotheek

Door de beperkende maatregelen rond het coronavirus lijkt het leven bijna tot stilstand gekomen. Maar dat betekent niet dat uw klassieke of hobby-auto binnen moet blijven met dit prachtige lenteweer. Wij hebben drie prachtige ARN routes voor u uitgekozen die nu in de zomer zeker de moeite waard zijn om (nogmaals) te rijden. In de auto of op de motor, het kan natuurlijk allebei. Even downloaden, printen, de picknick mand vullen en op pad!

download hier het routeboek.Route 2016 heeft een lengte van ca. 150km en gaat vanuit Aalsmeer via Abcoude en Weesp richting Eemnes. Via Soest en de Loosdrechtse Plassen rijdt u via Loenen weer terug richting Aalsmeer.

download hier het routeboek.Route 2017 heeft een lengte van 136km en gaat vanuit Aalsmeer richting Het Groene Hart en via de prachtige natuur in de polders en over de slingerende dijkjes komt u weer terug in Aalsmeer.

download hier het routeboek.Route 2018 is met 165km een heerlijke dag op pad voor de kilometervreters. U rijdt vanuit Aalsmeer via de Amstel en het Gooi uiteindelijk langs de Vecht weer terug naar Aalsmeer.

Houdt er rekening mee dat deze routes onlangs niet door ons zijn gecontroleerd. Het kan dus zijn dat u andere verkeerssituaties aantreft en moet improviseren om de juiste route te vinden. Ook zijn de vermelde horeca locaties wellicht beperkt geopend maar u heeft volop gelegenheid om onderweg te stoppen voor een romantische picknick!

Trek er dus gerust op uit, want veel wegen zijn nu lekker rustig. Maar ga niet allemaal tegelijk op pad en vermijd drukke plaatsen. Hou tijdens een stop onderweg voldoende afstand tot anderen (1,5 meter) en volg altijd de aanwijzingen op die de overheden verstrekken.

Veel plezier met uw editie van Aalsmeer Roest Niet!