Het was de meest gestelde vraag de afgelopen weken:
“Kan ik ook nog inschrijven via de website?”

We hebben heel veel leuke reacties gehad op onze aankondiging van de inschrijving op zondag 18 maart. En het kon ook wel eens heel druk gaan worden die middag. Voor een aantal mensen de reden om ons enigszins ongerust te vragen of er toch nog een mogelijkheid is om via de website in te schrijven. Ja, of misschien ook niet. Wat gaan we doen?

We schrijven weer maximaal 200 deelnemende auto’s of motoren in waarvan de datum eerste toelating ligt vóór 1 januari 1988. Inschrijven kan op zondag 18 maart van 13.00u tot 15.15u in The Beach Aalsmeer. De startnummers die op zondag 18 maart na sluiting van de inschrijving nog beschikbaar zijn, bieden we in de daaropvolgende dagen aan via de website.

Kortom, inschrijven via de website blijft een gok. Als je zeker wilt zijn van een startnummer dan zorg je dat je dit zondagmiddag 18 maart geregeld hebt. Of hebt laten regelen want je mag natuurlijk ook je hele voetbalteam, je buurvrouw en buurman of ieder ander die je dit toevertrouwd, de inschrijving laten regelen. Geef hem of haar dan wel even je mailadres en kenteken van het deelnemende voertuig mee.

Inschrijven ARN2018:
zondag 18 maart van 13.00 tot 15.15 uur in The Beach Aalsmeer