Een nieuwe naam en een nieuwe locatie

En heel veel Volvo’s

Cars & Collectables

De Modelauto & Automobilia Beurs vindt op zondag 19 maart voor het eerst plaats in de Van Zanten Hal in Nieuw-Vennep. Bij dat nieuws blijft het niet, er is ook een nieuwe naam: Cars & Collectables. Op zondag 19 maart verwachten we bij de oldtimers vooral heel veel Volvo’s, want dan viert het Volvo Forum zijn 12 ½-jarig jubileum.

Met de Van Zanten Hal in Nieuw-Vennep maakt de beurs een flink stap vooruit. De hal biedt meer dan genoeg ruimte voor de beurs, we kunnen er meer tafels in kwijt dan op onze vorige locatie. Dat is ook nodig, want op dit moment is al meer dan de helft van de tafels besproken. Wie nog een tafel wil, kan zich aanmelden op het vertrouwde mailadres modelautobeurs@gmail.com.

Classic Cars & Coffee, oldtimers van alle merken welkom
Bij de Van Zanten Hal is een groot parkeerterrein en dat betekent dat we nog meer oldtimers hopen te ontvangen. In samenwerking met ‘Aalsmeer Roest Niet’ nodigen we alle oldtimers van 30 jaar en ouder uit om langs te komen. Iedere oldtimer die ons bezoekt, ontvangt maximaal twee gratis toegangskaartjes voor Cars & Collectables.

Volvo-feestje

Volvo-feestje
Op 19 maart is het Volvo-Forum onze gast. Dit zeer levendige forum is al 12½  jaar een virtuele ontmoetingsplaats voor liefhebbers van alle soorten historische en moderne Volvo’s. De verwachting is dat er een flinke opkomst van oude, nieuwe en bijzondere Volvo’s zal zijn. Dat wordt dus een Zweeds feestje in Nieuw-Vennep. Ook binnen zal er meer dan gewoonlijk aandacht zijn voor het Zweedse merk. Er worden diverse tafels gevuld met Volvo-modellen en met andere Volvo-parafernalia. Bovendien worden ook enkele bijzondere Volvo’s binnen geshowd.

Nieuwe naam

De nieuwe naam van het evenement maakt duidelijk waar het om gaat: alles wat met auto’s te maken heeft en verzamelwaardig is. De nadruk zal daarbij ongetwijfeld liggen op modelauto’s, maar ook autofolders, boeken, tijdschriften, onderdelen en allerlei soorten automobilia zijn van harte welkom. Zo maken we op zondag 19 maart van Cars & Collectables een echt autofeestje!.

De feiten
Cars & Collectables vindt plaats op zondag 19 maart 2017 in de Van Zanten Hal aan de IJweg 1415, 2152 NB in Nieuw-Vennep. Dit adres is parallel aan de N205 en A4 in Nieuw-Vennep. Open van 11.00 tot 16.00 uur, toegang € 5,00 per persoon en dat is  inclusief alle evenementen binnen en buiten en een parkeerplaats. Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene betalen niks. Parkeren is gratis. Tafels huren kan vanzelfsprekend ook. € 17 per meter. Stuur  een mail naar modelautobeurs@gmail.com.

De volgende editie van Cars & Collectables Nieuw-Vennep is op zondag 17 september 2017.