We hebben nog 23 startnummers beschikbaar.

En wat was het druk afgelopen zondag in ons kantoor bij de inschrijving voor Aalsmeer Roest Niet 2018! Maar liefst 177 deelnemers hebben de moeite genomen om zondagmiddag naar The Beach te komen en zich te verzekeren van een startnummer. Veel meer dan verwacht en dus werd het improviseren rond de bingo-molen voor Kees Markman en Rinus van Itterzon met hun charmante assistente Saskia Offerman. Maar ook dat is gelukt en we hebben de administratie deze week ook weer op orde kunnen krijgen. Bedankt voor uw komst, wij vonden het erg leuk!

Kan ik nog inschrijven via de website?
Voor al die mensen die ons hebben gemaild of bericht via WhatsApp en Facebook is hier het verlossende antwoord: jazeker!

U kunt nu hier het inschrijfformulier voor Aalsmeer Roest Niet 2018 vinden en op onze website invullen. Goed nieuws dus voor diegenen die zondag niet hebben ingeschreven en toch een startnummer willen. Wacht niet te lang want ook deze 23 startnummers zijn vermoedelijk erg snel gereserveerd. U krijgt van ons bericht of u op tijd bent met inschrijven. Of niet en in dat geval zetten we u op de reservelijst.

Ik heb zondag ingeschreven en een startnummer, moet ik nu nog iets doen?
Nee, nu nog niet. Zodra startnummer 200 is ingeschreven krijgt u van ons bericht en het verzoek om de inschrijving af te ronden door het formulier in te vullen en het inschrijfgeld over te maken. Uw inschrijving is definitief als het inschrijfgeld door ons is ontvangen.