Hoe kan ik inschrijven voor ARN2023?

Alles wat je wilt weten over deelname aan ARN2023.

Waarmee kan ik deelnemen?
Heb je een auto of een motor waarvan de ‘Datum eerste toelating’ op je kentekenbewijs ligt vóór 1 januari 1998? Dan kun je deelnemen aan Aalsmeer Roest Niet.

Wat zijn de deelnamekosten?
Voor € 37, 50* per ingeschreven kenteken kun je deelnemen aan Aalsmeer Roest Niet. We maken geen onderscheid in het aantal personen. Voor dat bedrag kun je alleen op je motor zitten of met de hele familie in een oude bibliotheek bus. Zolang je maar inschrijft met een geldig kenteken.
[* onder voorbehoud, bedrag kan in 2023 afwijken]

Hoe kan ik inschrijven?
Je kunt alleen inschrijven met het on-line inschrijfformulier. Mailtjes, sms’jes, app’jes of mondeling, helaas, we accepteren ze niet.

Wanneer kan ik inschrijven?
De inschrijving start eind maart/begin april 2023. Houdt vooral onze Aalsmeer Roest Niet Facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws. En wees er snel bij want de afgelopen jaren waren de maximaal 200 startnummers ruim binnen één week gereserveerd!

Hoe blijf ik op de hoogte over Aalsmeer Roest Niet?
Met het Aalsmeer Roest Nieuws houden we je via e-mail op de hoogte over het laatste nieuws. Ontvang je deze nog niet van ons? Schrijf je dan hieronder in voor het Aalsmeer Roest Nieuws en je leest als eerste wanneer de inschrijving voor Aalsmeer Roest Niet 2023 van start gaat!