Classic Cars & Coffee zondag 22 april 2018

Na het succes van Cars & Collectables in de Van Zantenhal, is ook de voorjaarseditie van Classic Cars & Coffee in combinatie met Cars & Collectables op zondag 22 april 2018 weer te gast in Nieuw-Vennep. Deze editie staat in het teken van de ‘L’edizione italiana’ Gemotoriseerde Italiaanse klassiekers op twee en meer wielen staan deze dag volop in de belangstelling. Verzamelaars van modelauto’s en liefhebbers van Italiaanse auto’s en motoren zijn deze dag van harte welkom.

Classic Cars & Coffee
Op het buitenterrein bij de ingang wordt de Classic Cars & Coffee gehouden, het regionale trefpunt voor liefhebbers van old- en youngtimers. Op 22 april nodigen we vooral eigenaren van Italiaanse klassiekers op twee of meer wielen uit om langs te komen. Voor alle duidelijkheid: alle merken oldtimers en youngtimers van bouwjaar 1988 en ouder zijn van harte welkom. De Classic Cars & Coffee wordt georganiseerd in samenwerking met Aalsmeer Roest Niet. De eerste 50 voertuigen van 30 jaar en ouder waarmee bezoekers arriveren krijgen maximaal twee vrijkaartjes voor de modelauto beurs en parkeerruimte in het Classic Cars & Coffee gedeelte. Reserveren hoeft niet.

De feiten
Cars & Collectables vindt plaats op zondag 22 april 2018 in de Van Zanten Hal aan de IJweg 1415, 2152 NB in Nieuw Vennep. Dit adres is parallel aan de N205 en A4 in Nieuw Vennep. Open van 10.00 tot 15.00 uur, toegang € 5,00 per persoon en dat is inclusief alle evenementen binnen en buiten en een gratis parkeerplaats. Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene betalen niks. Tafels huren als beursdeelnemer kan vanzelfsprekend ook ad € 17,00 per meter, stuur een mail naar modelautobeurs@gmail.com met het gewenste aantal meters. De volgende editie van Cars & Collectables is op zondag 9 september 2018.

foto: Martijn Bouterse || MenM fotografie