11e ed. Aalsmeer Roest Niet op zondag 10 juni

Zondag 10 juni is Aalsmeer weer ’the place to be’ voor de liefhebbers van klassieke auto’s en motoren. Na de succesvolle 1e editie in 2008 vindt inmiddels de 11editie van Aalsmeer Roest Niet plaats. Startnummer 1 gaat die dag om 09.00u van start bij The Beach in Aalsmeer en de eerste deelnemers verwachten we aan de finish om ca. 14.30 uur. Ook in 2018 hebben we met 200 beschikbare startplaatsen weer een maximaal deelnemersveld.

Toerrit van ca. 150km
Deelname aan deze unieke rit is mogelijk met een auto of motor van vóór 1 januari 1988. Na het vertrek vanaf The Beach in Aalsmeer volgt een prachtige route van maximaal 160 kilometer. De finish vindt eveneens plaats bij The Beach met een gezellig programma voor jong en oud. Uiteraard met een hapje, een drankje en muziek. Een deskundige en volstrekt objectieve Jury beoordeelt de deelnemende auto’s en motoren op kwaliteit en originaliteit, in stijl bijpassende kleding kan extra voordeel opleveren!

De inschrijving voor de 11e editie start op zondag 18 maart om 13:00 uur in The Beach Aalsmeer. Abonnees op de Nieuwsbrief worden als eerste geïnformeerd over de start van de inschrijving, een prima reden om u vandaag nog hier aan te melden!
Wij ontmoeten u graag bij de inschrijving op zondag 18 maart!