Zondag 18 maart: inschrijven voor Aalsmeer Roest Niet 2018

Onze winterslaap is voorbij en het voorjaar is in aantocht. En dus de hoogste tijd om weer lekker aan de slag te gaan met Aalsmeer Roest Niet 2018. Een mooie route, een leuk programma bij The Beach en 200 enthousiaste inschrijvers zijn weer de basis voor een gezellige dag op zondag 10 juni met honderden liefhebbers van ‘oud blik’ op twee en meer wielen.

Dit jaar begint het plezier al op zondag 18 maart met de start van de inschrijving voor ARN2018! En dat gaan we iets anders doen dan u gewend bent van ons.

Na tien jaar inschrijven via onze website, heel handig en snel maar ook erg anoniem, gaan we dit jaar terug naar ‘vroeger’. Lekker ouderwets inschrijven aan een tafeltje, elkaar weer ontmoeten en bijpraten onder het genot van drankje. En dat doen we van 13.00 tot 15.15 uur, uiteraard in onze thuisbasis, The Beach in Aalsmeer.

Welk startnummer krijg ik, hoe wordt de startvolgorde bepaald, kan ik zelf een startnummer kiezen, kan ik helemaal niet meer via de website inschrijven?? Allemaal vragen waar u de komende weken antwoord op krijgt van ons. Maar noteer deze datum al vast maar in de agenda, we gaan er samen met u een gezellige middag van maken, tot dan!

Inschrijven ARN2018:
zondag 18 maart van 13.00 tot 15.15 uur in The Beach Aalsmeer