Corona update

Kan Aalsmeer Roest Niet nog wel doorgaan op 14 juni..?

Velen van jullie vragen momenteel of Aalsmeer Roest Niet nog wel doorgaat op 14 juni in verband met de uitbraak van het coronavirus. Dat begrijpen wij natuurlijk. We hebben het beste voor met de gezondheid van alle deelnemers, van onze vrijwilligers en van onze vrienden van The Beach en Kees Markman en Marcel Wilkes. Om die reden volgen we strikt de instructies op van het RIVM en de autoriteiten en laten we ons zo goed mogelijk door deze instanties informeren.

Op dit moment gelden er geen door de overheid opgelegde gezondheidsmaatregelen die van invloed zijn op het plaatsvinden van Aalsmeer Roest Niet – alle maatregelen die nu in Nederland van toepassing zijn, gelden tot en met 1 juni. Dat komt dicht in de buurt van de datum waarop ARN2020 plaatsvindt. We zouden je erg graag duidelijkheid geven, maar op dit moment is het onduidelijk óf en zo ja, hoe lang bepaalde voorzorgsmaatregelen verder worden verlengd door de overheid en of dit van invloed gaat zijn op het doorgaan van ARN2020 op zondag 14 juni.

Vooralsnog is dat niet het geval, gaan we door met de voorbereidingen en wachten de ontwikkelingen nauwlettend af.  Vóór 28 april zullen we echter niet starten met de inschrijving voor ARN2020. We hopen op je begrip hiervoor. Als er concreet nieuws is laten we dat direct via onze website en social media weten.